Critiques Cours de pilotage de Cessna à Hilversum

5,0

de 5

33 revues

5,0 de 5

33 revues

5 étoiles
32
4 étoiles
1
3 étoiles
0
2 étoiles
0
1 étoile
0
Jim
Best

· Janvier 2023

Heel erg bijzonder en erg gaaf!

  • Dat ik zelf mocht vliegen en bochten maken was super.
Naomi
Giessenburg

· Janvier 2023

Het was echt super leuk. De instructeur voelde aan het begin een beetje aan hoe of wat maar merkte dat we veel wilde weten en leren en ging hier goed mee om.

  • Legde alles uit lied ons ook veel zelf doen.
  • Duidelijk maken waar we ontvangen worden. Kwamen binnen in het gebouw en er kwam niemand naar ons toe was onduidelijk waar we ons moesten melden.
Menno de Rie
Breukelen

· Décembre 2022

Erg leuk

  • Vriendelijke ontvangst en instructeur
  • Weinig geleerd over het vliegen
Simone
Hoogland

· Novembre 2022

Was fantastisch! Hele bevlogen en enthousiaste piloot. We hadden de mazzel dat het heel helder was dus konden veel zien. Mijn zoon heeft voor het eerst gevlogen en heeft genoten!

  • Heldere communicatie, fijne en persoonlijke ontvangst, enthousiaste piloot
Danielle
De Meern

· Octobre 2022

Hartelijk ontvangst, vriendelijke instructrice

  • Ook stukje uitleg erbij inplaats van alleen vliegen
Teunishagenaar
Hardinxveld

· Octobre 2022

Hele leuke ervaring ,echt top

  • Vliegen boven de wolken+zelf sturen
  • Niet ontdekt
Lucien
Wijk bij Duurstede

· Octobre 2022

Goed georganiseerd, fijne instructrice Helga, enorm leuke ervaring!

  • De ervaring onder goede begeleiding
Sander
Vianen

· Octobre 2022

Ik vond het heel bijzonder om met onze vrouwelijke instructrice te vliegen in een Cessna. Het was echt een unieke ervaring. Ze vertelde boeiende verhalen onder het vliegen en het vliegen was uiteraard zelf ook zeer gaaf.

  • Het is mooi om te zien hoe zo'n 40-jarige oude techniek nog zo mooi vliegt.
Gé van der Water
Rijnsburg

· Octobre 2022

Een fantastische ervaring, ook door mijn meevliegende vrouw en zoon van 11 jaar!

  • Dat na het inchecken ik al direct begon met het zelf taxiën naar de startbaan.
  • Niets, iedereen was vriendelijk en behulpzaam.
Sanne
Den Bosch

· Octobre 2022

Geweldige ervaring! Mijn vriend (kado voor zijn verjaardag) was ook erg enthousiast!

  • Leuke instructeur en echt de hele les zelf gevlogen!
Rob
Hoofddorp

· Septembre 2022

Geweldige ervaring om zelf te mogen vliegen.

  • 1) Informatievoorziening van te voren is prima met theorie van het vliegen. 2) Flexibiliteit van omgaan met de weersomstandigheden. Op het moment van mijn les was het vliegveld gesloten vanwege felle regenbuien. Na de briefing en een kop koffie ging het veld weer open en kon mijn les alsnog doorgaan. 3) Goede en ervaren instructeur geeft duidelijke uitleg en antwoord op vragen. 4) Het was mijn verjaardag en daar werd op een leuke manier ook aandacht aan besteed.
  • Uitleg kan misschien nog verbeterd worden door daarbij gebruik te maken van een vliegtuigmodel.
Tekin
Zaandam

· Septembre 2022

Leuke ervaring!

  • Goede instructrice. Duidelijk en vriendelijk.
  • Vanwege regen konden we niet over ons huis vliegen. Helaas niets aan te doen.
Hans
Voorburg

· Septembre 2022

Hele leuke ervaring om een Cessna 172 te mogen besturen. Duidelijke uitleg en prettige, informele instructeur.

  • Prachtig helder weer, dus prima uitzicht. Leuke route over bekende landmarks in midden Nederland, zoals kasteel de Haar, het Muiderslot en Naarden Vesting.
Ruth
Zeist

· Septembre 2022

Een hele bijzondere ervaring. Wat een adrenaline. Echt een top ervaring. Piloot Edward is echt een man met ervaring. Dat straalt hij ook uit. Chappeau!!!!

  • Tijdens de briefing wordt er duidelijk uitleg gegeven en op je gemak gesteld.
  • Geen
Bert Clarenbach
Hoek vannHolland

· Auguste 2022

Het was niet voor mijzelf maar voor een cliënt van ons die nog maar een korte levensverwachting heeft. Dit was een droom voor hem om een keer zelf te kunnen vliegen. Hij was héél erg blij dat hij dit heeft mogen meemaken!

  • De vriendelijkheid van de piloot en het mooie weer droegen bij aan deze onvergetelijke vliegles.
  • Geen
Gary
Bunschoten

· Auguste 2022

Fijne les met een goede instructeur

  • Eigenlijk alles was goed
  • Geen
Amit
Almere

· Auguste 2022

Was a very pleasant experience and some insightful tips on flying. I gifted this experience to my wife and she loved it.

  • The experience of cockpit
Johan
Alkmaar

· Juillet 2022

Super

  • Hele leuke enthousiaste piloot die er een onvergetelijke middag van maakte! Ook kon hij goed vertellen hoe het vliegtuig werkte (lees wel het theorieboekje vooraf)
  • Achterin bleken we geen audio aansluitingen voor de koptelefoons te hebben maar eigenlijk mistte we dat niet (wel lekker rustig en als er iets te zien was zoals kastelen, paleis Soestdijk of Utrecht dan was dat evengoed wel duidelijk)
Monique
Loenen

· Juin 2022

Een fijne en ontspannen ontvangst met enorm vriendelijke en gepassioneerde vliegers en ondersteuners
Onze zoon heeft een geweldige vliegles gekregen van Mark.

  • Dat hij bij zijn eerste vliegles serieus heeft mogen beleven wat vliegen is door zo veel zelf te mogen doen. Echt top.
  • Headsets, het geluid en kunnen verstellen van maat was slecht en dat was jammer
Natalia
Amsterdam

· Juin 2022

Geweldige ervaring en super lieve mensen, bedankt!

  • Veel vrijheid qua besturen van het vliegtuig wat het echt een complete ervaring maakte. Ook de mensen die meekomen krijgen een volledige beleving wat super leuk is.
  • Kortere tijdsloten aanbieden zodat het van te voren duidelijker is wanneer om welke tijd er nog plek is. Gelukkig heeft Marianne ons super goed geholpen, maar het was even puzzelen.
Eveline de Flyouts.com :
Bedankt voor je feedback. Helaas is het niet mogelijk om tijdsloten aan te geven. Vlieglessen hebben namelijk allemaal een verschillende duur. Vaak werken vliegscholen ook nog met meerdere types vliegtuigen, waarbij de instructeurs niet op alle types les mogen geven.

Deze puzzel moeten we helaas nog altijd met de hand maken, om geen gaten in de planning te laten vallen.

Bij bijvoorbeeld parachutesprongen is dit anders en kunnen we wel tijden aangeven.
Ron de Graaff
Purmerend

· Juin 2022

Goede begeleiding en heldere uitleg over hoe het vliegen met een klein vliegtuigje in zijn werken gaat.

  • Geweldig uitzicht
  • Mocht wat langer zijn.
Corrine Joosten
Wijchen

· Mai 2022

Deze vliegles was een cadeau voor mijn man. Hij heeft er erg van genoten en ik als passagier ook. De ervaring van het vliegen was super en door het mooie weer konden we veel zien.

  • De communicatie en informatievoorziening was erg goed.
    De instructeur was erg vriendelijk en legde alles heel duidelijk uit.
Tony
Groningen

· Avril 2022

Geweldig en unieke ervaring! Uitvoering met ervaren instructeur.

Ronald van der Vlies
Heenvliet

· Avril 2022

Bijzonder leuke ervaring. Samen met mijn dochter een mooie ervaring met zeer vriendelijke mensen

  • Het vliegen zelf (mijn dochter heeft gevlogen) natuurlijk, maar ook de technische uitleg vooraf
  • Geen
Henriëtte
Houten

· Novembre 2021

Geweldig!

  • We hebben ons huis vanuit de lucht gezien en natuurlijk was het erg leuk om zelf te vliegen :-)
Rick
Utrecht

· Novembre 2021

Wat een geweldige ervaring! Enhousiaste instructeur, goede communicatie vooraf en een fijne sfeer op Hilversum. M’n twee oudste kids mochten mee, die hebben ook enorm genoten.

  • Het boekje met theorie vantevoren is erg volledig, heel leuk! Ik mocht (na een korte overhoring ;)) heel veel zelf doen.
  • Haha, mensen vooral adviseren een langere duur te boeken. De tijd vlóóg (ook) voorbij!
Danique verhoeven
Spijkenisse

· Octobre 2021

Het was super leuk! Een mooie ervaring om mee te nemen.

  • Ik mocht zelf veel vliegen!
  • Geen minpunten.
John Wijnhoven
Hellevoetsluis

· Octobre 2021

Heel bijzonder ! Dit nog nooit eerder gedaan. Prima uitleg van de piloot vooraf, en Nederland vanuit de lucht is mooi ! Enne, daarboven "vliegt" de tijd :-)

  • Uitleg van de piloot waar de verschillende plaatsen liggen als oriëntatie
  • Geen idee ...
Tim
Capelle aan den IJssel

· Octobre 2021

Ik heb vliegangst en wil deze overwinnen. De instructeur hield daar perfect rekening mee. Het was een fantastische ervaring! Angst is er nog wel, maar stukken minder.

  • Goede theorie en zeer gezellige relaxte sfeer. Mocht veel zelf doen. Kreeg tussendoor handige informatie en voor ik het wist, was het al voorbij.
  • Voor je het weet is het voorbij.
Jacob
Hilversum

· Octobre 2021

Topervaring. Helga was een topinstructrice en bovendien heel gezellig

  • Alles behandeld van het vliegtuig. Professioneel de checklist doorgelopen en daarna een geweldige vliegles
  • Geen
Dafir Kramer
Rotterdam

· Septembre 2021

Prachtige ervaring.

Ruud
Uitgeest

· Septembre 2021

Echt helemaal top, wanneer krijg je nu de kans zelf een vliegtuig te besturen. Geweldig leuk cadeau geweest.

  • Prima ontvangst op Hilversum, leuke instructeur die alle tijd neemt voor een uitleg bij het vliegtuig
M (19)
Urk

· Décembre 2020

Het was een ervaring om nooit te geven. Als cadeau gegeven, maar zelf ook erg genoten.

  • Ik vond eigenlijk alles gaaf.
  • Ik vond niet dat er minpunten waren. Natuurlijk was het wel iets anders door Corona.

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more